Iščupan semafor, vozači u haosu

Lokalne vesti - Utorak 17.11.2015 - 12:14

Jedan od semafora na raskrsnici Radničke ulice i Bulevara AVNOJ-a u Vranju pokidan je i iščupan, pa se saobraćaj u ovom delu grada odvija dosta otežano i konfuzno zbog nepostojanja kompletne signalizacije.

Direkcija ne može sama da popravi semafor; Foto: ilustracija Direkcija ne može sama da popravi semafor; Foto: ilustracija

Po rečima nadležnih u Policijskoj upravi Vranje N.N. vozač  je u ponedeljak oko tri časa ujutru udario u semafor na ovoj raskrsnici nedaleko od preduzeća „Alfa“  i oštetio ga.

Iz policije nisu želeli da otkrivaju ostale detalje, uz obrazloženje da je rad na slučaju u toku i da se radi na identifikaciji vozila i vozača.

U Direkciji za razvoj kažu da semafor nije u funkciji i da traže način da se pomenuta signalizacija što pre osposobi.

Slavoljub Đorđević, zadužen za održavanje signalizacije u gradu, pojašnjava da Direkcija neće moći sam da reši ovaj proiblem.

- Semafor ne radi, zbog toga što je usled udarca strujno kolo prekinuto. Jedna strana radi, jedna ne radi.

Direkcija neće moći sama da popravi semafor, jer nemamo stručni kadar za tako nešto.

Koliko se mi trudili da bezbednost za decu i pešake u gradu bude na visokam nivou, neko nam to sve  urušava.

To je ulaz u grad i jedna od najprometnijih raskrsnica, tako da taj problem moramo što pre da otklonimo, i trenutno tražimo način kako to da rešimo - kaže Đorđević.

On dodaje da su dve laterne na semaforu, tačnije „oči“ semafora, kao i dva stuba slomljena, što je otežavajuća okolnost za sve učesnike u saobraćaju.

S. Tasić

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: