Isključilli struju Industrijskoj zoni, 15 firmi stalo

Lokalne vesti - Utorak 24.06.2014 - 16:50

Dragan Aleksić, vlasnik preduzeća „Nutriko“ u Vranju prozvao je u utorak javna preduzeća zbog bahatog ponašanja nadležnih u njima i zatražio pomoć i podršku medija kako bi se na dalje ta bahatost sprečila.

ova proizvodnja ne ide bez struje ova proizvodnja ne ide bez struje

U sred radne nedelje industrijska zona u naselju Raška kojoj se nalazi „Nutriko“ i još nekoliko vranjskih firmi ostala je bez struje.

Snabdevanje električnom energijom u utorak je unapred najavila vranjska Elektrodistribucija, zbog remonta na dalekovodu.

- Nemamo struju, nemamo telefonske veze i internet, ne funkcioniše platni promet. Sve je stalo, jer tako hoće vranjski distributeri električne energije.

Umesto da remonte na svojim objektima rade vikendom, kada su štete manje, njima je palo na pamet da radnim danima isključe ovo područje sa 15 privrednih subjekata  - kaže Aleksić.

Aleksić smatra da je najveći neprijatelj zemlje Srbije javni sektor i to „uzorna“ javna preduzeća koja se do te mere bahato ponašaju jer su  monopolisti pa mogu da rade šta god im je volja.

On kaže da su pored njega danas besni vlasnici industrijskih kapaciteta od naselja Raška preko Industrijske zone do  Suvog Dola, gde je smeštena mehanizacija grčke kompanije „Terna“ koja izvodi radove na Koridoru 10.

 – Kako da objasnim poslovnim partnerima koji su danas uzalud pokušavali ceo dan da uspostave telefonski kontakt, ili su uzalud slali internet poruke?

Zaista ne mogu da razumem te ljude u vranjskoj Elektrodistribuciji. Oni se, u ovo nikada teže vreme za Srbiju, danas ponašaju totalno komotno  i neodgovorno.  

Za ovaj i ovakav njihov postupak, reč javašluk je mala, zbog čega ćemo svi mi koji smo oštećeni, zatražiti smene najodgovornijih ljudi u Elektrodistribuciji Vranje – napominje Aleksić.
 
Prema njegovim rečima o isključenju struje obavešten je „Telekom“, ali ne i firme  koje su zbog toga u utorak u totalnoj blokadi i  kako kaže„kolateralna šteta“ remonta.

U vranjskoj Elektrodistribuciji bez ikakvog uzbuđenja odgovaraju kratko da su u pitanju planirani radovi zbog kojih je pomenuti deo grada morao da bude isključen sa elektromreže.
 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: