Izabrani dobitnici gradskih nagrada

Lokalne vesti - Četvrtak 03.09.2015 - 14:39

Na sednici Komisije za mandatno-imunitetska pitanja i izbor i imenovanje, kojom je predsedavao zamenik predsednika Skupštine grada Vranja Siniša Mitić, usvojena je Odluka o dodeli ,,Sedmoseptembarskih priznanja".

Priznanja će biti uručena na svečanoj sednici Skupštine grada. Priznanja će biti uručena na svečanoj sednici Skupštine grada.

Dobitnici priznanja koje se dodeljuje povodom 7. septembra, Dana oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu, su Čedomir Minić profesor iz Vranja i Fakultet za inženjerski menadžment-akreditovani centar u Vranju.

Profesoru Miniću priznanje je dodeljeno za izuzetne reziltate u vaspitno-obrazovnom radi i afirmaciji patrotizma i slobodarskih tradicija, posebno kod mladih generacija za izvanrednu saradnju u vaspitno-obrazovnoj delatnosti.

Fakultetu za inženjerski menadžment nagrada je dodeljena za  stvaranje preduslova za brži lokalni ekonomski razvoj.

Laureatima će priznanja  biti uručena u ponedeljak 7. septembra u 11 sati na svečanoj sednici Skupštine grada.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: