Izabrani najbolji SVETOSAVSKI recitatori

Lokalne vesti - Utorak 24.01.2017 - 13:01

Anđela Marković iz O.Š. „Svetozar Marković“ iz Vranja, Vladica Tasić iz O.Š. „Branislav Nušić '' iz Rataja i Dušan Popović iz Tehničke škole u Vranju, pobednici su smotre recitatora „Svetom Savi u čast“.

Pobednici takmičenja FOTO Eparhija Vranjska Pobednici takmičenja FOTO Eparhija Vranjska

Na takmičenju su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola, podeljeni u tri kategorije, sa teritorije grada Vranja.

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, prvo mesto pripalo je Melaniji Stanković iz O.Š. “Svetozar Marković“ iz Vranja.

Drugo mesto pripalo je Anđeli Pavlović O.Š. „Branislav Nušić“ iz Rataja, a treće Lani Arsić, učenici O.Š. „Bora Stanković“ iz Tibužda.

U kategoriji od petog do osmog razreda osnovnih škola, najbolji je bio Vladica Tasić iz O.Š. „Branislav Nušić“ iz Rataja, druga Sara Pavlović iz  iste škole, a treći Bogdan Stefanović iz O.Š. „Svetozar Marković“ iz Vranja.

U kategoriji srednjih škola najbolji je bio Dušan Popović  iz Tehničke škole, zatim Milena Filipović, učenica gimnazije „Bora Stanković“ i Nemanja Cvijović iz Poljoprivredne škole.

Učenicima će nagrade biti dodeljene na dan Svetog Save 27. januara nakon liturgije u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: