IZBACITE đubre!

Lokalne vesti - Subota 13.05.2017 - 11:51

Preduzeće „Komrad“ iz Vranja organizuje akciju „Izbacimo kabasti otpad!“, u okviru koje će do kraja meseca na više punktova u gradu biti postavljeni specijalni kontejneri.

Đubreta sve više, kao i poslova FOTO  OK Radio Đubreta sve više, kao i poslova FOTO OK Radio

Akcija se organizuje kako bi se grad efikasnije očistio od otpada koji se ne iznosi svakodnevno, kaže za OK Radio Nela Cvetković iz “Komrada”.

- Naši radnici svakodnevno zatiču komade nameštaja, pokućstva ili isečene grane pored kanti za smeće ili ispred kuće.

Mi periodično našim vozilima sakupljamo taj kabastiji otpad, ali ovom akcijom će se to uraditi efikasnije.

Ovi veći kontejneri, zapremine sedam kubnih metara, ne mogu da stoje trajno, jer ih nemamo dovoljno
– kaže Cvetkovićeva.

Prema planu akcije, kontejneri za kabasti otpad će od 12. do 14. maja biti postavljeni u Hilandarskoj ulici kod vojnog objekta, na uglu ulica Vase Smajevića i Cetinjske, zatim na uglu ulica Radoje Dakića i Solunskih ratnika i u ulici Vere Jocić kod nekadašnje stočne pijace.

Od 19. do 21. maja kabastog otpada će na ovaj način moći da se reše žitelji ulica Ive Andrića kod Trafo stanice, Petra Lekovića kod Zavoda za Poljoprivredu, Blagoja Parovića kod OŠ „Branko Radičević“ i Marije Kiri kod spomenika.

U poslednjoj turi, kontejneri će od 26. do 28. maja biti postavljeni u Kajmakčalanskoj ulici kod trafo stanice, ulici Ćipre Stankovića kod ATD, na uglu ulica Proleterskih brigada i Žarka Zrenjanina i na uglu ulica Partizanski put i Barelićke.

Iz “Komrada” dodaju da se akcija može produžiti na zahtev građana.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: