Izbo ženu šrafcigerom, pa se ubio

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.04.2014 - 19:54

U ponedeljak oko 13 sati u centru Krive Feje kod Vranja meštanin tog sela Živorad Petrović (54) u porodičnoj kući izbo je svoju suprugu Slađanu Petrović (49), najverovatnije šrafcigerom, a zatim je sam sebi oduzeo život.

Kriva Feja Kriva Feja

Kako saznaje OK Radio od ljudi bliskih porodici Petrović, Živorad je to učinio najverovatnije iz ljubomore.

– Svi u selu smo šokirani ovom tragedijom. Znam samo da je Živorad s vremena na vreme pravio ljubomorne scene Slađani, ali ovako nešto niko nije očekivao.

Čula sam da je nasrnuo na nju šrafcigerom i da je nakon uboda mislio da je mrtva, pa je rešio da i sebi oduzme život.

Popeo se na potkrovlje kuće i tu su ga kasnije pronašli obešenog – priča komšinica Petrovića.

Prema rečima portparola Policijske uprave u Vranju Dragana Stamenkovića, uviđaj na licu mesta izvršio je nadležni tužilac u saradnji sa službenicima vranjske policije.

Slađani je sa teškim povredama vrata prva pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, odakle je zbog ozbiljnosti povreda prebačena na Klinički centar u Nišu.

Kako saznajemo u mesnoj zajednici Kriva Feja, Živorad je ceo svoj radni vek proveo u sada propalom rudniku olova i cinka „Grot“ u tom mestu.

Slađana je domaćica i imaju petoro dece, tri sina i dve ćerke.

U trenutku tragedije niko od dece nije bio kod kuće.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: