Izbori u vranjskom SPS-u 26. novembra

Lokalne vesti - Sreda 08.10.2014 - 11:30

Izborna konferencija Socijalističke partije Srbije na nivou Grada Vranja biće održana 26. novembra, saopštio je na otvorenom danu za medije Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora ove partije.

Lideri SPS-a danas Lideri SPS-a danas

Izbori u  SPS- u su u procesu od 14. septembra,  i to na svim nivoima, odlukom Glavnog odbora partije. Oni će se završiti Kongresom partije, koji je zakazan za 14. decembar.

Po rečima Antića, SPS  će održati izbore za svoje ograne partije u Vranju, i to u sredu za Izvršni odbor, a u petak Gradski i Okružni odbor.

- Izborna konferencija će definisati sastav organa partije u Vranju i kandidate za najodgovornije funkcije u partiji na centralnom nivou.

U međuvremenu će se održavati i izbori  u mesnim organizacijama na nivou grada, opštinskog odbora u Vranjskoj Banji, Foruma žena i Socijalističke omladine u Vranju - kaže Antić.

Antić je dodao da će izbori u Vranjskoj Banji biti održani 23. novembra,  nakon kojih će se konstituisati novi organi Opštinskog odbora.

- Do tada će se imenovati i poverenici u našim mesnim organizacuijama u Vranju,  po novom principu teritorijalne organizacije.

Oni će izvršiti te prve nivoe izbora, odnosno izbor predsednika, podpredsednika i blagajnika u mesnim organizacije. Nakon toga, odrediće se liste kandidate za sve organe partije od gradskog do republičkog nivoa.

 Na izbornoj konferenciji, saznaćemo  ko će biti predsednik Gradskog odbora, kako će izgledati Gradski odbor i kandidati za najodgovornije funkcije partiji – kaže Antić.

Antić je poručio da svi članovi SPS-a imaju podjednako mogućnost da se kandiduju, da biraju i da budu birani na stranačkim izborima, i da nema favorita.

Slađana Tasić

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: