Izgorela Forma ideale (FOTO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.06.2014 - 17:55

Unutrašnji deo salona nameštaja „ Forma max“ , pored glavne autobuske stanice u Vranju, zapaljen je u noći između nedelje i ponedeljka.

sa lica mesta sa lica mesta

Požar koji je zahvatio oba sprata kompletno je uništio inventar prodavnice, a zbog velike temperature popucala su i stakla na ovom objektu.

Materijalna šteta procenjena je na 5 miliona dinara, a nameštaj koji nije zahvaćen vatrom sada je potpuno neupotrebljiv.

Kako OK radio saznaje, inspektori PU Vranje već su lišili slobode osumnjičenog za ovaj požar koji je priveden na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštava.

Osumnjičeni  P.D.   od ranije je poznat policiji, a do njega se došlo na osnovu tragova krvi koje je ostavio za sobom prilikom nasilnog izlaska.

Prilikom privođenja kod njega je pronađena i bicikla koju je koristio prilikom bekstva sa mesta zločina.

Davor Nastasović, vlasnik objekta kaže da su ga o pažaru obavestili prijatelji i sin koji se vraćao sa proslave maturske večeri.

- Od više ljudi sam oko pola četiri dobio poziv da prodavnica gori.

Vatrogasci su ubrzo potom ugasili požar, a na lice mesta došla je i policija.

Kada je svanulo primetili smo tragove krvi koje smo pratili do jedne ulice i tada smo pozvali interventnu patrolu – rekao je Nastasović za OK radio.

On dodaje da su osumnjičenog zatekli kako previja rane od posekotina, a vidljive su bile i opekotine po glavi i rukama.

Nađen je i bicikl koji je doveden u vezu sa izvršenjem zločina jer je P.D. ostavio kacigu na mestu izvršenja krivičnog dela.

Kako saznajemo, P.D. je zbog ozbiljnosti povreda prebačen na niški Klinički centar.

tekst i foto: Milan Zdravković

 

    
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: