Izgorela kuća u Vranju! (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 15.07.2014 - 16:03

U požaru koji je izbio u utorak u Sremskoj ulici u Vranju u potpunosti je izgorela pomoćna kuća, ali srećom povređenih nije bilo.

pozar u Sremskoj ulici u Vranju pozar u Sremskoj ulici u Vranju

Požar je iz još uvek nepoznatih razloga izbio oko 15 sati i plamen je za kratko vreme uništio objekat.

Vatrogasci su brzo došli na lice mesta, te je vatra koja je pretila da ugrozi kuće i zgradu u okolini ugašena do 16 sati.
Na teren su izašle dve vatrogasne ekipe sa jednim protivpožarnim vozilom. Komšije kažu da je plamen odjednom buknuo i da se čuo samo vrisak.

– Ja sam uređivala baštu ispred svoje kuće i u jednom trenutku se čuo prasak. Ubrzo smo čuli komšinicu koja vrišti i poziva pomoć, a onda dim i pucketanje.

Pritrčali smo svi, ali ništa nismo mogli da uradimo, jer se vatra razbuktala, s obzirom da duva vetar, a da je pomoćna kuća baš stara – kaže komšinica Slavica iz ulice Generala Belimarkovića.

Na lice mesta došla je i patrola policije.

Vatrogasne ekipe nisu mogle požar da ugase iz Sremske ulice, pa su creva sprovođena kroz dvorište kuće u Generala Belimarkovića.

Ta ulica na sat vremena bila je blokirana za saobraćaj.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

                                  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: