Izgradili Bolnicu na tuđem zemljištu!

Lokalne vesti - Nedelja 16.11.2014 - 09:45

Ovo ima samo u Vranju - čitava nova Bolnica, doduše u izgradnji već više od decenije, izgrađena je na tuđem, neotkupljenom zemljištu.

Ovako će izgledati Bolnica kada bude završena - foto BLIC Ovako će izgledati Bolnica kada bude završena - foto BLIC

„Nova“ Bolnica lagano zarasta u korov, spremna da postane još jedan Skadar među mnogo svoje vranjske braće, a opremi vrednoj oko miliona evra, a još neraspakovanoj, ističe garantni rok!

Po običaju, v.d. generalnog direktora ZC Vranje Vladimir Stamenković očekkuje da mu neko drugi reši probleme, pa traži, kako prenosi „Blic“, od gradskih vlasti da razreše problem neotkupljenih privatnih parcela oko Bolnice.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić s druge strane ističe da je zemljište trebalo da otkupi Zdravstveni centar, a ne lokalna samouprava.

U Gradskoj upravi tvrde da od Zdravstvenog centra nisu dobili zahtev za eksproprijaciju zemljišta jer tek posle toga Zdravstveni centar može da otkupi sporne parcele.

I niko, naravno, neće odgovarati što je zgrada od više od 5.000 kvadrata sazidana na tuđem zemljištu.

Niti što ona zarasta u korov i u njoj sve propada. Krivi su, po običaju, neki drugi ljudi.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: