Izvestaj za Svetosavsku nedelju kasni 10 meseci

Lokalne vesti - Subota 15.11.2014 - 09:50

Vranje - Skoro godinu dana posle dešavanja, grad Vranje je obelodanio cenu ovogodišnje “Svetosavske nedelje”, koja je koštala 723. 841 dinar.

Sa jednog od dešavanja Svetosavske nedelje Sa jednog od dešavanja Svetosavske nedelje

Finansijski izveštaj o troškovima manifestacije usvojilo je Gradsko veće na svojoj 101. sednici, bez objašnjenja šta se do sada čekalo.

U izveštaju su prema rečima portparola Gradskog veća Branimira Stojanćića navedeni svi troškovi oko honorara i nagrade Sveti Sava koja se tradicionalno dodeljuje najuspešnijim pojedincima i obrazovnim ustanovama za postignute rezultate u prethodnoj godini.

- Kumstvo na manifestaciji ove godine pripalo je Direkciji za razvoj koja je podnela troškove oko nagrade Sveti Sava ovogodišnjim dobitnicima.

Nagrada za dva prosvetna radnika iznosila je po 100.000 dinara, a za obrazovnu ustanovu 70.000 dinara – kazao je Stojančić.

Gradsko veće dogovorilo je sastav Organizacionog odbora “Svetosavske nedelje” za 2015. u kome se kao i prethodnih godina nalaze predstavnici svih gradskih institucija koje su vezane za ovu manifestaciju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: