Izvršio samoubistvo sa petog sprata

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.06.2013 - 14:40

Boban Paunović, zvani Paun (41) iz Vranja izvršio je samoubistvo u nedelju popodne, skočivši sa petog sprata zgrade u naselju Ledena stena.

Boban Paunovic Boban Paunovic
Paunović je oko 17 sati u hodniku zgrade u ulici Pariske Komune razbio staklo i iskočio kroz prozor, nakon čega je podlegao povredama na putu do bolnice. 
 
On je neposredno pre samoubistva najavio tragediju na svom fejsbuk profilu, napisavši „Ovog momenta se opraštam od svih zauvek, ne zamerite, moralo je tako...“. 
 
Komšije kažu da su šokirani činjenicom da Bobana više nema i da ništa na njegovo samoubistvo nije ukazivalo prethodnih dana. 
 
– Ponašao se normalno i uobičajeno. Nismo kućni prijatelji, ali kad god smo se sretali u hodniku kulturno mi se javljao i razmenili smo po koju rečenicu. Zaista mi nije jasno zbog čega je podigao ruku na sebe – kaže komšinica Zorica. 
 
U vranjskoj Policijskoj upravi je saopšteno da je Paunović od ranije poznat policiji, ali nisu mogli da iznose nikakve detalje, jer je reč o samoubistvu. Kako se nezvanično saznaje, više puta do sada privođen je zbog trgovanja narkoticima. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: