JEDNOGLASNO: Bulatović novi predsednik SNS-a u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 25.07.2015 - 23:35

Jednoglasnom odlukom oko 160 delegata SNS u Vranju, za predsednika budućeg Gradskog odbora te stranke izabran je jedan od dosadašnjih poverenika Slaviša Bulatović.

Bulatović prima čestitke FOTO A. Stojković Bulatović prima čestitke FOTO A. Stojković

On je izabran na novu funkciju pred prepunom salom Skupštine grada, a izbornoj Skupštini prisustvovali su i potpredsednik SNS Bratislav Gašić, potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović i funkcioner SNS iz Niša Darko Bulatović.

– U proteklih godinu i po dana poverenik Goran Nikolić i ja smo najviše radili na jedinstvu stranke.

Mislim da smo ovim potvrdili da smo radili dobar posao i nastavićemo da to jedinstvo jačamo i da ga očuvamo.

To je ono što stranci u Vranju treba, ali sa druge strane ne odgovara našim političkim protivnicima.

U svakom slučaju to nas ne brine, već problemi koji građane Vranja opterećuju.

Interes građana biće mi na prvom mestu u daljem radu, ali ne samo meni, već svim članovima i funkcionerima SNS – kaže Bulatović.

On dodaje da je SNS u Vranju ispunio sve uslove za preuzimanje lokalne vlasti.

– Plovićemo po kursu koji diktira predsednik Aleksandar Vučić i plovićemo tako dok on ne kaže drugačije – rekao je Bulatović.

Potpredsednik IO stranke Dragan Stevanović Boske u svom obraćanju za skupštinskom govornicom rekao je da izbor predsednika i formiranje Gradskog odbora SNS u Vranju smatra i svojim uspehom.

– Vranje nikada do sada nije imalo jednu ovakvu ozbiljnu, odgovornu i jedinstvenu Srpsku naprednu stranku. Želim da kažem bratu Bulatu da kreće na jedan novi put koji će biti krunisan apsolutnom pobedom SNS u decembru, baš u ovoj sali.

To Vranju treba i nadam se da će ga do tih izbora na crvenu boju samo „zebra“ podsećati. Moj bratski savet Bulatu je da pruži ruku onima koji su mislili drugačije svih ovih meseci – rekao je Boske.

Sa „ispruženom rukom“ se nije baš složio potpredsednik stranke Bratislav Gašić.

– Ponosan sam što sam baš ja bio onda kada se SNS u Vranju čistio od ružne prošlosti. Tu ružnu prošlost su politički protivnici maksimalno plasirali, ali i neki naši koji su zarad svojih ličnih interesa i fotelja želeli da se takve stvari dešavaju. Ne vidim kome treba pružiti ruku.

Onaj ko voli SNS, taj je u prostorijama Srpske napredne stranke. Kada pobedite u decembru i promenite crvene „zebre“, nemojte da čekate predsednika sa rupama na ulicama, vanpijačnom prodajom, slomljenim lubenicama na putu, pokvarenim klima uređajima u skupštinskoj sali, već učinite za vaš narod ovde sve što možete – poručio je Gašić predsedniku GrO i članovima SNS u Vranju.

Kako je saopštio predsednik GrO Bulatović, u narednom periodu treba da budu održani izbori u nekoliko planinskih mesnih odbora, a biće formirani i resorni saveti odbora u Vranju.

Drugi poverenik Goran Nikolić za sada nema nikakvu funkciju u Gradskom odboru, ali prema rečima Bulatovića, on je taj koji će biti „desna ruka“ predsedniku u daljem radu, a pre svega tokom pripreme programa za buduće lokalne izbore.

Nakon izbora predsednika GrO SNS u Vranju, za sve prisutne priređena je svečanost u holu Skupštine uz bogat izbor hrane i pića, ali i plejbek repertoar Severine.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

                                            
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: