Još 10 miliona za BESNU KOBILU

Lokalne vesti - Petak 20.11.2015 - 11:39

Na Besnoj Kobili uskoro počinje izgradnja dva sportska terena, koji su predmet ugovora koji je potpisao Grad Vranje sa budućim izvođačima radova.

Pored skijanja, pravi se i igralište Pored skijanja, pravi se i igralište

Ugovor je potpisan u nedelji za nama, a izvođači radova biće „IG auto“ iz Vranja i „Tončev gradnja“ iz Surdulice, koji su podneli zajedničku ponudu.

Prema navodima službi Gradske uprave, na konkurs povodom ovih poslova stigle su tri prijave, a najbolja je birana, kako se kaže u obaveštenju, po principu najniže ponuđene cene.

Dobitnici na konkursu ponudili su cenu od 10,4 miliona, koja je i prihvaćena kao najniža, i od prvog sledećeg ponuđača niža je za oko dva miliona dinara.
 
Šta će se graditi za te pare na planini?

Prema dosta nejasnim zvaničnim dokumentima, prvo će se graditi fudbalski teren, sa sve sadnjom trave, a onda i  teren za male sportove, sa sve asfaltiranjem (slojem ne manjim od pet centimetara, kako stoji u obaveštenju).
 
Ideja je da se na Besnoj Kobili poboljša ponuda za sportiste, kako bi im bile omogućene i letnje i zimske pripreme.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: