Još 11 MILIONA za Industrijsku zonu

Lokalne vesti - Subota 01.04.2017 - 09:33

U Privredno radnoj zoni Bunuševac u Vranju počela je realizacija projekta ,,Izgradnja atmosferske i fekalne kanalizacije", koji grad Vranje realizuje u saradnji sa Ministarstvom privrede.

Čelnici Grada u poseti radovima FOTO vranje.org.rs Čelnici Grada u poseti radovima FOTO vranje.org.rs

- Cilj ovog projekta je infrastrukturno opremanje Privredno radne zone i sve aktivnosti smo intenzivirali, kako bismo postigli krajnji cilj, a to je otvaranje novih radnih mesta.

U tome imamo snažnu podršku ministarstva privrede, koje je samo za realizaciju ovog projekta izdvojilo skoro 5,6 miliona dinara, koliko je i učešće Vranja.

Uvođenjem u posao još jednog izvođača ovaj prostor je jedno veliko gradilište i uz podršku svih partnera ispunićemo sve standarde za poslovanje zainteresovanih investitora
- rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

O značaju Privredno radne zone Bunuševac za ovaj deo Srbije, ali i svih industrijskih zona za ekonomski  razvoj Srbije govorio je državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović.

- Prioritet je da finansijski podržimo opremanje zona, gde će se graditi nove fabrike i otvarati radna mesta.

Sredinom godine kreću radovi i na izgradnji obilaznice, i ministarstvo privrede je, takođe, partner na ovom projektu
- naglasio je Stevanović koji je najavio i dolazak novih investitora u Vranje.
 
Radove na izgradnji atmosferske kanalizacije, dužine 387 metara i fekalne kanalizacije, dužine oko 277 metara izvodi firma “Beonant doo” iz Beograda i trajaće 30 dana.      
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: