Još bez odluke za EKOLOŠKE PROJEKTE

Lokalne vesti - Petak 08.04.2016 - 10:33

Komisija grada Vranja za predloge projekata po konursu u oblasti ekologije još uvek nije donela ni preliminarne odluke o dodeli sredstava za ove namene, potvrdio je gradski većnik za ovu oblast Nemanja Nuhijević.

Za ekologoju izdvojeno tri miliona: Nuhijević FOTO T. Stamenković Za ekologoju izdvojeno tri miliona: Nuhijević FOTO T. Stamenković

Za finansiranje i sufinansiranje projekata na osnovu ovog konkursa, koji je raspisan 1. marta, obezbeđeno je tri miliona dinara.

Maksimalni iznos odobrenih sredstava po projektu ne može preći 300.000 dinara.

Prema rečima Nuhijevića na ovaj konkurs stiglo je 38 projekata.

- Videćemo koliko sastanka će biti potrebno da bi se razmotrili svi predlozi.

Posebna pažnja će biti posvećena projektima koji svojim kvalitetom  doprinose razvoju i zaštiti životne sredine, poboljšavaju kvalitet života i utiču na razvijanje ekološke svesti, kulture i mišljenja.

Takođe, ostali kriterijumi, pored kvaliteta kao osnovnog kriterijuma, za vrednovanje projektnog predloga  su inovativnost, kontinuitet i održivost, sufinansiranje, partnerstvo i uključivanje društveno osetljivih grupa
-  podseća Nuhijević.

Komisija koja će odlučivati o projektima ima sedam članova,a među njima su predstavnici „Komrada“, gradski većnici  i pomoćnik gradonačelnika Žikica Antanasijević.

Krajnji rok za realizaciju projekata je 25. decembar 2016. godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: