Još jedna sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.07.2014 - 15:02

Članovi Gradskog veća usvojili su na 90., u ponedeljak održanoj sednici Predlog Odluke o dodeljivanju isključivog prava „Vodovodu“ u Vranju za obavljanje delatnosti pružanja usluga koje su predmet javne nabavke.

Novi odbor za obnovu Pozorišta: Gradsko veće Novi odbor za obnovu Pozorišta: Gradsko veće

Prema rečima člana Gradskog veća Branimira Stojančića, odluka se odnosi na izgradnju fekalnog kolektora za potrebe „Geoksa“ u Bunuševcu i vodovodne mreže u Kajmakčalanskoj ulici, sredstvima obezbeđenim u gradskom budžetu.

Usvojeni su i Predlog Pravilnika o izmenama i dopunama Pravilnika o uslovima i načinu korišćenja podsticajnih sredstava u poljoprivredi kao finansijske podrške poljoprivrednim proizvođačima u unapređenju i razvoju poljoprivredne proizvodnje, Tekst javnog oglasa za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2014. godini na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Odbora za obnovu zgrade Pozorišta „Bora Stanković“.

Stojančić je rekao i da je Gradsko veće formiralo Radnu grupu koja će ispitati funkcionisanje Azila za pse u Davidovcu i poštovanja ugovornih obaveza Veterinarske stanice u Vranju.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: