Jovanović: Nisam ja napadač na Milovanovića

Lokalne vesti - Četvrtak 03.04.2014 - 13:01

Vest da je identifikovan jedan od četiri napadača na predsednika OO URS u Vranjskoj Banji Tomislava Milovanovića, demantovao je osumnjičeni Milan Jovanović, tvrdeći da on nema veze sa tim incidentom.

Sedište PU Vranje Sedište PU Vranje

Kako je saopštio, insistiraće na poligrafskom testiranju i tom prilikom će otkriti imena naručioca tog napada i njihovu stranačku pripadnost.

Takođe, on je najvio da će u četvrtak zatražiti prijem kod direktora policije Milorada Veljovića.

- Povodom saopštenja koje su mediji objavili da sam ja izvršio krivično delo nanošenja lakših telesnih povreda nad doktorom Tomislavom Milovanovićem i da sam uhapšen, saopštavam da nisam uhapšen, niti priveden.

Nakon objavljivanja vesti u medijima, cela moja porodica je potrešena, tako da je i majka zatražila pomoć lekara zbog širenja lažnih vesti i obmane javnosti od strane Policijske uprave grada Vranja.

Navodim i kategorički  stojim iza toga da nisam učestvovao ili naručio niti podstrekivao bilo kog na izvršenje ovog krivičnog dela – saopštio je Jovanović.

On dodaje da je 7. februara priveden u prostorije Policijske uprave gde je podvrgnut detaljnom ispitivanju i testu prepoznavanja.

Kako kaže, tom prilikom oštećeni Milovanović je rekao da on nije bio među momcima koji su ga ispred porodične kuće napali.

- Prilikom tog mog saslušavanja navodim i sledeće činjenično stanje gde su inspektori za krvne deliktne Ristić i Krstić sve vreme u razgovoru navodili „Znamo da nisi ti izvršilac krivičnog dela, ali šta da radimo tako nam je naređeno“.

Ovde se radi o nameštanju krivičnog dela od strane načelnika Policijske uprave Slađana Velinovića i pojedinih funkcionera SPS-a - napisao je Jovanović.  

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: