JS BANJA: E stvarno je dosta!

Lokalne vesti - Četvrtak 08.09.2016 - 14:07

Reagujući na najnovija dešavanja u odboru JS-a u Vranju, saopštenjem za javnost oglasio se i odbor te stranke iz Vranjske Banje.

Logo JS-a: Ima li mira u stranci? FOTO OK Radio Logo JS-a: Ima li mira u stranci? FOTO OK Radio

U saopštenju Banjčani tvrde da nisu ni pozvani na sastanak GrO JS-a u Vranju na kome je bilo reči o njihovom odboru, i na kome je zatraženo isključenje iz stranke predsednika OO JS Vranjska Banja  Nebojše Kostića i većeg dela članova, zbog saradnje sa SPS - om.

- OO Vranjska Banja je u čudu zbog razloga koji je naveden za isključenje iz odbora predsednika i pojedinih članova.

Smatramo da je razlog potpuno banalan,  s obzirom da OO Vranjska Banja ima saglasnost centrale da može da sarađuje i uđe u predizbornu koaliciju  sa SPS-om, što je i stav stranke na republičkom nivou.

Razlog je očigledno lične prirode i ovi ljudi nisu podobni po ličnoj meri Dejana Manića, pa bi trebalo da se isključe, jer se ne slažu sa politikom „ja direktor, moja žena direktor“
- navodi se u saopštenju iz Banje.

U tekstu se dalje kaže da  da ovo nije prvi pokušaj od strane  predsednika GrO JS Vranje Dejana Manića da zbog ličnih interesa omalovažava pojedine njegove članove.

- Do sada smo imali strpljenja i odolevali njegovim spletkama i lažima, ovog puta moramo da reagujemo, jer smatramo da je stvarno dosta - poručuju iz OO JS iz Banje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: