JS: Kazniti odgovorne za oplatol

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.11.2015 - 14:18

GrO Jedinstvene Srbije u Vranju, povodom nalaza Instituta „Vinča“ kojim je potvrđeno korišćenje štetnih materija pri izgradnji vranjskog Pozorišta, zahteva hitno sankcionisanje onih koji su odgovorni za ovo delo.

Logo Jedinstvene Srbije Logo Jedinstvene Srbije

- Gradski odbor JS traži od nadležnih organa da nalaze Instituta proslede republičkim i gradskim inspekcijama (građevinskoj, ekološkoj i sanitarnoj) kao i MUP-u i tužilaštvu, kako bi se utvrdio lanac odgovornosti u prometu  korišćenju ovog sredstva.

Takođe treba javno saopštiti imena svih odgovornih i kazniti ih u skladu sa zakonom. Najveću štetu i u ovom slučaju pretrpeli su građani Vranja, koji s nestrpljenjem čekaju obnovu ove ustanove kulture.

Stav Gradskog odbora JS je da propusta nije smelo da bude i da građani Vranja i Srbije moraju da znaju celu istinu oko izgradnje Pozorišta. Ovo je veoma ozbiljna situacija i sankcije ni u kom slučaju ne bi smele da izostanu - kaže se u saopštenju GrO JS-a u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: