JS obeležila svoj dan

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.02.2015 - 09:34

Na velikoj svečnosti u hotelu Vranje, Gradski odbor Jedinstvene Srbije prolsavio je svoju slavu, Sretenje, i 11 godina postojanja stranke.

Skupu u Vranju prisustvovao je i Dragan Marković Palma Skupu u Vranju prisustvovao je i Dragan Marković Palma

Obraćajući se javnosti, predsednik JS Vranje Dejan Manić ocenio je da je JS ovde, i pored čestih promena u vlasti, uspela da neke ideje Dragana Markovića Palme prenese u Vranje.

- Kako bi Vranje poput Jagodine doživelo turistički i privredni uspeh, neophodno je da sve stranke sarađuju. Političari u Vranju treba da se takmiče izveštajima o radu i onim što nameravaju da rade a ne međusobnim kritikama.

Vranjanci će jedino na taj način osetiti sigurnost i razviti poverenje u političare čiji je osnovni zadatak da se bore za privredni razvoj grada i egzistenciju svih Vranjanaca - kažu u JS-u.

U ovoj stranci napominju da su kao deo vladajuće koalicije uspeli da u Vranju obezbede po 12.000 dinara za svu novorođenu decu, po 5.000 dinara za sve đake prvake, za trudnice i porodilje besplatan prevoz, umanjenje istog za 40 posto za srednjoškolce, za penzionere sa najmanjim primanjima takođe besplatan prevoz.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: