Jubilarne besede Zoranu u čast

Lokalne vesti - Utorak 24.02.2015 - 08:12

Vranje - Jubilarno 10. takmičenje u besedništvu „Besede u Zoranovu čast“, na nivou Pčinjskog okruga biće održano 28. februara u Vladičinom Hanu u organizaciji Fondacije „Zoran Đinđić“.

Najavni plakat takmičenja u Hanu Najavni plakat takmičenja u Hanu

Po rečima Olivere Kitanović, direktorke Centra za kulturu u Vladičinom Hanu, ovakvu odluku donela je centrala Demokratske stranke u Beogradu.

- Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Život je ono što od njega napravimo. I Srbija je ono što od nje napravimo“.

Pozivamo sve mlade ljude od 18 do 30 godina, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, političku ili drugu pripadnost, da se prijave na takmičenje.

Detaljnije informacije mogu da dobiju u Centru kulture, telefonom ili lično, a formular  se može preuzeti sa sajta DS-a.

Prijave treba dostaviti najkasnije do srede popodne. Takmičare će ocenjivati komisija iz Beograda - pojašnjava Kitanovićeva.

Troje najboljih sa ovih kvalifikacija učestvovaće u finalu u Beogradu 12. marta, na dan ubistva Zorana Đinđića.

Cilj takmičenja je, dodaje Kitanovićeva, da se promovišu vrednosti moderene i evropske Srbije, da mladi ljudi iskažu svoje liderske potencijale i unaprede veštine besedništva.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: