Jumko se nada novom ugovoru sa vojskom

Lokalne vesti - Petak 02.12.2016 - 12:12

Kompaniju „Jumko“ Vranje će u petak popodne posetiti predstavnici Ministarstva odbrane, saznaje OK Radio.

Ministar obilazi Ministar obilazi

Prema rečima predsednika Nadzornog odbora „Jumka“ Branislava Popovića, predviđeno je da predstavnici Ministarstva odbrane obiđu proizvodne pogone kompanije.

On nije mogao sa sigurnošću da potvrdi dolazak i ministra odbrane Zorana Đorđevića.

- Još uvek nemamo potvrdu da će doći ministar Đorđević ili će u delegaciji biti njegov zamenik ili državni sekretar, ali u svakom slučaju će to biti radna poseta na najvišem nivou – navodi Popović.

Nakon obilaska kruga i pogona „Jumka“ biće održan i sastanak predstavnika ministarstva sa rukovodstvom kompanije, na kojem bi trebalo da bude razmatran i plan saradnje za narednu godinu.

- Da li će na tom sastanku biti potpisivanje novog ugovora ili ne, to u ovom trenutku ne mogu da kažem, jer imamo samo informaciju da će to biti radna poseta.

Trebalo bi da bude razgovarano i o novom ugovoru, a da li će to biti ovom prilikom ili narednih dana, to još uvek ne znamo.

Mi to očekujemo i nadamo se da ćemo i naredne godine nastaviti saradnju sa Ministarstvom odbrane
– rekao je Popović.

„Jumko“ već nekoliko godina radi na programima za Vojsku Srbije, a poslednji posao je bio na izradi preko 11.000 pari letnjih maskirnih pantalona.

Na zahtev Ministarstva odbrane, obilazak „Jumka“ i sastanak će biti zatvoreni za javnost, a očekuje se da se o rezultatima ove posete Ministarstvo zvanično oglasi saopštenjem.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: