JUMKO slavi 56. rođendan

Lokalne vesti - Četvrtak 15.09.2016 - 10:14

Kompanija „Jumko“ iz Vranja u petak 16. septembra obeležava 56 godina postojanja i rada, a u okviru ovog jubileja planirano je predstavljanje javnosti rezultata dosadašnjeg rada i planova za budućnost.

Jubilej vranjskih tekstilaca. Foto: S.Stojković/OK Radio Jubilej vranjskih tekstilaca. Foto: S.Stojković/OK Radio

Prema rečima Branislava Popovića, predsednika NO u „Jumku”, neće to biti velika proslava, već jedan skroman jubilej.

- Planiramo obeležavanje 56 godina postojanja. Pozvali smo, pored gostiju iz Vranja, i goste iz Beograda, jednom rečju sve one koji su bitni za dalju reorganizaciju kompanije, kao i sve one koji su nam pomogli da opstanemo u teškom periodu koji je iza nas.

Planirana je projekcija filma o istoriji „Jumka“, kao i podela priznanja ljudima i organizacijama koji su na neki način pomogli da „Jumko“ opstane
- kaže Popović.

On dodaje i da su pozivnice za dolazak u Vranje, između ostalog, poslate u Ministarstvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i u Ministarstvo privrede , ali nije želeo da otkriva imena gostiju koji su potvrdili svoj dolazak na proslavu „Jumkovog“ jubileja.

Popović je rekao i da premijer Srbije Aleksandar  Vučić, sigurno ne dolazi u “Jumko”, iako se tako nešto priželjkivalo.

Premijer Vučić bi u to vreme, prema najavama iz Vlade, trebalo da bude još u Francuskoj, u okviru trodnevne posete toj zemlji.

Pored proslave u petak, za četvrtak je u „Jumku“ planirana akcija dobrovoljnog davanja krvi.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: