KAD DINAMO SLAVI: Vol, voz i Grand

Lokalne vesti - Četvrtak 28.05.2015 - 14:29

Velika proslava povodom ulaska FK „Dinamo“ u Prvu ligu Srbije zakazana je za nedelju u centru Vranja, a goste očekuje spektakl uz pečenog vola, besplatno pivo na točenje i folkerku Katarinu Živković.

Najava slavlja upriličena na stadionu: uprava Dinama FOTO A. Stojković Najava slavlja upriličena na stadionu: uprava Dinama FOTO A. Stojković

U nedelju od 17:30 će „Dinamo“ odigrati utakmicu protiv „Cara Kostantina“ iz Niša, nakon čega će delegacija grada sa gostima i igračima turističkim vozićem od stadiona „Jumko“ do Trga Staniše Stošića prodefilovati ulicama Vranja.

Na centralnoj bini na šetalištu u centru grada sviraće orkestar Nenada Mladenovića, a onda će publiku da pozdrave igrači „Dinama“.

Nakon toga nastupiće zvezda Granda Katarina Živković. Sve to platiće sponzori, kaže predsednik Skupštine „Dinama“ i gradonačelnik Zoran Antić.

– Kod bine ćemo imati i vola na ražnju i cisterne sa pivom kako bi svi građani mogli da se počaste zbog ovog velikog trijumfa domaćeg sportskog kluba.

Rukovodstvo kluba će navijače na stadionu darivati poklonom, a za 21 sat zakazano je ispaljivanje vatrometa.

Moramo brzo da reagujemo, tako da ćemo već narednih dana održati Skupštinu kluba kako bi jasno postavili ciljeve i zadatke.

Celu organizaciju proslave plaćaju sponzori, čija imena još uvek ne mogu da se saopšte – kaže Antić.

Na pitanje koliko će novca biti izdvojeno za nastup zvezde Granda, predsednik odgovara da će u svakom slučaju biti jeftinije od nastupa Topalka ili nekog drugog pevača, ne precizirajući iznos.

Antić očekuje pobedu nad ekipom „Cara Konstantina“ i na kraju kaže da je cilj „Dinama“ ulazak u Super ligu Srbije.    

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: