Kad direktor voli sport

Lokalne vesti - Utorak 23.09.2014 - 12:56

Direktor „Jumka“ Goran Đorđević (SNS) ponovo je zloupotrebio službeni položaj tako što je službeno vozilo te kompanije ustupio stranačkim kolegama na korišćenje.

Direktor Djordjević voli MMA Direktor Djordjević voli MMA

Naime, kik-bokseri kluba „Iron MMA“ iz Vranja išli su u Beograd na otvoreno prvenstvo MMA službenim kolima „Jumka“, zelenom Nisan primerom.

Da problem bude veći, u subotu, kada je prvenstvo održano, takmičare je na dešavanje vozio vozač kompanije.

Momci iz Vranja su sa tog takmičenja doneli tri medalje i na tome im treba  čestitati, ali da je „Jumko“ poslednja kompanija koja bi nekome mogla da bude sponzor, slažu se mnogi.

– Neka „Jumko“ najpre bude sponzor svojim radnicima, pa tek onda neka sponzoriše sportske klubove i pojedince van fabrike.

Ovoga puta je reč o sportistima koji su inače članovi SNS i koje s vremena na vreme Srpska napredna stranka angažuje kao privatno obezbeđenje.

Dakle, Đorđević je službeni automobil „Jumka“ dao stranačkim kolegama koji nemaju veze sa tom fabrikom, a potrošeno gorivo i održavanje će nažalost da se obije o glavu svih zaposlenih – kaže naš sagovornik, blizak kompaniji.

Trener „Iron MMA“ kluba Slađan Stanojković (SNS) kaže da se klub finansira iz sopstvenih sredstava, te da se na sve načine snalaze kada su u pitanju odlasci van Vranja.

– Mi nismo u Sportskom savezu, a postojimo pet godina. Nemamo sopstveno vozilo, tako da smo primorani da se snalazimo kako znamo i umemo.

Sada smo iz Beograda došli sa tri medalje, od kojih je jedna zlatna.

Neću da kažem da li smo otišli „Jumkovim“ vozilom ili ne, samo ću reći da smo se i ovoga puta snašli.

Mislimo da ništa loše ne radimo, jednostavno predstavljamo naš grad na najbolji mogući način – kaže Stanojković.

Da sportisti ništa loše ne rade, to je svima jasno, ali oni koji su i ovoga puta „loše uradili“ ostali su nedostupni za novinare.

Direktor „Jumka“ Goran Đorđević nije želeo da se javi na telefon i obrazloži zbog čega je „državno“ vozilo, „državno“ gorivo i „državnog“ vozača svojevoljno ustupio onima koji nemaju nikakve dodirne tačke sa „Jumkom“.

Đorđević je ponovo napravio štetu kompaniiji na čijem je čelu, ma kako beznačajno malu.

 

A morao bi da zna u kakvoj kompaniji radi - samo dva dana posle toga radnici "Jumka" protestvovali ispred Vlade Srbije, tražeći isplatu 30 neisplaćenih zarada.

autor: Aleksandar Aca Stojković   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: