KAD GRADI SABA BELČA: Zabarikadiran centar Vranja!

Lokalne vesti - Sreda 06.05.2015 - 10:08

Izvođači radova na popločavanju trotoara u glavnoj ulici zabarikadirali su sve okolne ulice, bez naloga Direkcije za izgradnju u Vranju.

Česta slika ovih dana u Vranju foto A. Stojković Česta slika ovih dana u Vranju foto A. Stojković

Iako je nalogodavac preduzeću „Saba-Belča“ iz Preševa naložio samo zatvaranje gornjeg dela glavne ulice, od Lenjinove do glavne Pošte, radnici su znak o zabrani kretanja vozila u oba smera postavili i ispred bolničkog ulaza i na početku ulice Generala Belimarkovića.

Vozila se iz glavne ulice preusmeravaju ka Lenjinovoj, Jovana  Jankovića Lunge i Dunavskoj, ali se ispred ulaza u bolnicu stvaraju velike gužve, jer je na jednoj strani kolovoza postavljen znak zabrane i upozorenja.

To stvara velike probleme i vozilima hitne pomoći koja ne mogu da prođu do urgentnog odeljenja.

Prolaz je skoro onemogućen i službenim vozilima Pošte i nekoliko banaka u blizini, ali i privatnim automobilima vlasnika koji stanuju u naselju Češalj i stambenom bloku „Lepa Brena“.

Vrlo često, vozila se kreću trotoarom, što potvrđuje slučaj na fotografiji u trenutku kada je reporter OK Radija bio na terenu.

Podsetimo da je direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković izjavio da Direkcija nije dala nalog za zatvaranje ulica, osim gornjeg dela Stefana Prvovenčanog zbog vađenja asfalta iz trotoara.

Kako je izjavio, na svim ostalim mestima treba da stoji znak da vozači uspore vožnju zbog radova.

Inače, izvođač radova u glavnoj ulici je preduzeće „Saba-Belča“, vlasnika Sabedina i Etema Etemija iz Preševa.

To građevinsko preduzeće već duže vreme dobija poslove u Vranju od Direkcije za izgradnju.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: