KAD SNS OBELEŽAVA: Iće, piće i razbibriga!

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.08.2017 - 12:39

Kako javlja TV “Vranjska plus”, na dan kada je Srbije obeležavala tragediju “Oluje” a u Vranju sirene objavljivale dan sećanja na hiljade srpskih žrtava u toj akciji, GrO SNS-a Vranje organizovao je partijski koktel na jedinom gradskom bazenu!

Članovi SNS-a na bazenu 5. avgusta 2017. FOTO FB Članovi SNS-a na bazenu 5. avgusta 2017. FOTO FB

Kako je navela ova televizija, probrani medij pozvan da prati ovo slavlje, koje se poklopilo sa slavljima u Hrvatskoj, bar datumski,  koktel je organizovan u znak zahvalnosti partije prema članstvu, “jer je pored svih aktivnosti tokom predizbornih kampanja, na kraju i njima potrebno opuštanje”.

Najavljeno je i da će sličnih rabota biti i narednom periodu “u cilju poboljšanja komunikacije između kompletnog članstva i funkcionera”.

- Ovo je prilika i način da se članstvo bolje upozna, razmene iskustva na rešavanju određenih problema i pomognu jedni drugima.

Imaju prilike i da neposredno razgovaraju sa funkcionerima stranke i direktorima preduzeća kako bi iznašli rešenje za svakodnevne probleme
-  rekao je tom prilikom narodni poslanik i šef GrO SNS- u Vranju Slaviša Bulatović, prenosi “Vranjska plus”.

Na dan kada se Srbija sećala jedne od najvećih tragedija u svojoj novijoj istoriji, na bazenu u Vranju je, javlja lokalna televizija, koja je na konkursu lokalne vlasti za medije dobila 6.5 miliona dinara za svoj rad, koktel u Vranju bio je “prožet pesmom uz nastup lokalnih muzičara, a gostima je na raspolaganju bilo i posluženje sa hranom i pićem”.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: