Kad su žene najspremnije za uživanje u seksu

Zivot i stil - Ponedeljak 24.03.2014 - 07:15

Zanimljivo, iako seksualno ne sazrevaju jednako, muškarci i žene najviše seksualnog samopouzdanja imaju u vrlo bliskim godinama…

anankkml/freedigitalphotos.net anankkml/freedigitalphotos.net

Žene su prilično nesigurne u svoj izgled i seksepil u mlađim godinama, pa ne čude rezultati istraživanja portala za upoznavanje Singles247 koji su pokazali da žene imaju najmanje seksualnog samopouzdanja u 25. godini, upravo iz tog razloga.

No, šest godina kasnije, u 31. godini nalaze se na vrhuncu seksualnog samopouzdanja jer se osećaju dovoljno iskusno, što im daje sigurnost u seksualnu moć, a počinju da budu i zadovoljne svojim oblinama.

Muškarci, s druge strane, na vrhuncu samopouzdanja nalaze se u dobu od 33 godine, i to iz istih razloga, uz dodatak da tada počinju prijatno da se osećaju i po pitanju veličine svog penisa.

Inače, istraživanje je pokazalo i da svaka četvrta osoba ni najmanje nije zadovoljna svojim seksualnim životom. Kako dobar seks uveliko zavisi i od kvaliteta veze, seksualno nezadovoljstvo može se povezati i s činjenicom da je samo 12 odsto ispitanika bilo zadovoljno svojim životom u poptunosti.

Zanimljivo je da je i gotovo isti broj ljudi potvrdio da im je sadašnji partner najbolji kojeg su imali kao i da im je seks upao u rutinu - 33 prema 30 odsto.
 

METRO-PORTAL, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: