KAD ZAMENIK PARKIRA: Uzmi sve što ti život pruža

Lokalne vesti - Četvrtak 02.04.2015 - 10:39

Automobil „pežo 206“ danima već stoji poprečno parkiran u glavnoj ulici, gde se parkiranje tarifira po cenovniku za prvu zonu.

Kad je bespplatno, i zameniku je drago - Kad je bespplatno, i zameniku je drago -

Čitalac portala OK Radija napisao je da je „pežo“ na prodaju, a da je najverovatnije u vlasništvu službenika Direkcije za izgradnju, čim se za njega danima ne plaća parkiranje.

Da stvar bude zanimljivija, dva parking mesta besplatno je zauzeo niko drugi do zamenik direktora Direkcije Aleksandar Trajković.

- Auto je parkiran poprečno i zauzima dva mesta, ne naplaćuje mu se parking niti ima kaznu zalepljenu. Vlasnik s vremena na vreme obilazi „pežo“ službenom „daciom“ iz Direkcije –napisao je čitalac A.V.

Zamenik direktora Direkcije Aleksandar Trajković koji inače vodi parking servis pri tom javnom preduzeću kaže da će vozilo da skloni ili će da kupi mesečnu kartu.
 

Kako je rekao, automobil nije lično njegov, ali ga je on ostavio na parkingu u glavnoj ulici. Direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković kaže da ne zna o čemu se radi i da ga niko o tom vozilu nije obavestio.

– Trenutno se bavim veoma krupnim stvarima, između ostalog komunalnim programom, tako da stvarno ne znam o kom automobilu je reč. Niko me ništa nije obavestio, tako da ne mogu da komentarišem ovaj slučaj – kaže Stojković.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: