Kako da budete najbolja koju je ikada imao?

Zivot i stil - Nedelja 30.03.2014 - 09:34

Da se ne lažemo, svima godi kada ih partner pohvali i kaže da je imao nezaboravnu noć. Iako ste nekada ubeđeni da sve radite kako treba, ovaj kompliment ujutru izostane.

adamr/freedigitalphotos.net adamr/freedigitalphotos.net

Pročitajte šta će vam sigurno zagarantovati veče za pamćenje.

Odličan seks počinje izvan spavaće sobe

I pre samog čina seksa i te kako možete da začinite atmosferu. Verovali ili ne, predigra je najvažniji deo seksualnog odnosa za pamćenje. Neka predigra dugo traje bilo da su to seksi poruke dok ste na poslu, romantična večera i dodiri ispod stola, masaža – sve ovo će vas odvesti do neverovatnog iskustva.

Eksperimentišite

Želite da budete najbolja s kojom je do sada bio? Onda se ne plašite da eksperimentišete. Ovo ne znači da radite čudne stvari koje vam ne odgovaraju. Ispitujte njegova čula, pokušajte da osetite jedno drugo, a ne da budete okrenuti sopstvenom zadovoljstvu. Za početak je dovoljno da mu stavite povez na oči i mazite ga po telu, a zatim ga strasno poljubite.

Obezbedite lubrikante

Lubrikanti raznih aroma odličan su dodatak u spavaćoj sobi. Nakon što omiljene poze isprobate u verziji s lubrikantnima ništa više neće biti isto.

Gledajte se u oči

Gledanje u oči čini da seksualno iskustvo bude mnogo intenzivnije i intimnije, posebno ako su vaša lica udaljena samo par centimetara. Ne morate ga neprestano gledati. Ali nekoliko sekundi s vremena na vreme pojačaće doživljaj.

Preuzmite kontrolu

Preuzimanje kontrole i pokazivanje samopouzdanja upravo i jeste trik kojim ćete mu pružiti noć koju nikada neće zaboraviti. Partneru nemojte dozvoliti ni u jednom momentu da vlada situacijom, vi odlučujete kada je on dominantan, a kada vi. Obuzdavanje je jedini način da preuzmete kontrolu.

Pokušajte da ga vežete za krevet čupavim lisicama ili satenskom maramom koja prija koži. Ne samo što je potpuno u vašim rukama, nego što to zahteva i poverenje. Poverenje pojačava intimnost i ostavlja iza vas neverovatno senzualno iskustvo.
 

SUPER ZENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: