Kamionom se zakucao u most

Lokalne vesti - Petak 14.03.2014 - 12:10

Vranje - Radna ruka teretnog kamiona „Milikat“, podizvođača radova na izgradnji Koridora 10, udarila je u petak ujutru u železnički most preko Južne Morave na ulazu u Vranjsku Banju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Tom prilikom teško je povređen suvozač kamiona Miodrag P., kome je lekarska pomoć ukazana na urgentnom odeljenju vranjske bolnice.

 – On je kolima hitne pomoći prebačen u vranjsku bolnicu gde mu je konstatovan prelom sedmog rebra.

Smešten je na odeljenju Hirurgije i van životne opasnosti je – kaže Beba Kanački iz odeljenja za odnose s javnošću vranjskog Zdravstvenog centra.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je policija izvršila uviđaj, a da će Direkcija za izgradnju Vranja proceniti štetu koju će snositi izvođač radova čiji je kamion oštetio most.

– Ja sam se slučajno našao u blizini mosta kada je oko osam sati kamion iz pravca Vranja udario u vrh mosta.

Teretnjak bi tu prošao bez problema da vozač nije zaboravio da spusti radnu ruku.

U trenutku udara čuo se jak prasak, a onda sam video da je suvozač u kamionu povređen.

Sreća što ni jedno vozilo iza kamiona nije bilo, inače bi stub verovatno ubio nekoga – priča jedan od radnika na izgradnji Koridora 10.

Kako se saznaje, vozač kamiona je mladić iz Grčke, zaposlen u preduzeću „Milikat“ koje radi za grčku „Ternu“ kao podizvođač radova na izgradnji autoputa.

Saobraćaj na relaciji Vranje - Vranjska Banja bio je zatvoren za saobraćaj više od četiri sata, a saobraćaj se preusmeravao na alternativni pravac Vranje – Vranjska Banja preko sela Zlatokop i Toplac.

Aleksandar Aca Stojković

 

              

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: