Kamp Crvenog krsta u Beliševu

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.08.2017 - 10:10

Crveni krst Vranje i ove godine, u periodu od 8. do 16. avgusta, organizuje letnji kamp za svoje volontere u selu Beliševo u opštini Vladičin Han.

Preko 100 volontera u kampu. Foto: OK Radio Preko 100 volontera u kampu. Foto: OK Radio

Na kampu učestvuju svi mladi volonteri Crvenog krsta Vranje koji su u proteklom periodu radili na realizaciji brojnih akcija koje je sprovodila ova humanitarna organizacija, kao i 10 aktivista Crvenog krsta Bujanovac.

Prema najavama u kampu će biti oko 100 volontera, a boravak na njemu biće iskorišćen pre svega kao pripreme ekipa podmlatka i omladine za Državno takmičenje iz prve pomoći koje će biti održano u Beogradu krajem septembr.

Pored toga biće održane brojne radionice i predavanja sa  temama: ”Nenasilno rešavanje konflikta”,”Zdravi stilovi života”,”Borba protiv trgovine ljudima”,”Delovanje u vanrednim situacijama”,”Nasilje u porodici “, kako bi volonteri spremno dočekali početak nove školske godine u kojoj će biti spovedene brojne aktivnosti ove organizacije.

Realizaciju kampa omogućili su donatori, kao i Crveni krst Vranje sopstvenim sredstvima.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: