Kampanja ušla u najprljaviju fazu

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.03.2014 - 13:28

Staklo na jednom od lokala u Suvom Dolu kod Vranja polomljeno je noćas, a na fasadi su ispisane poruke „SPS“, „Dačić“ i „Glasaj 2“.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Vlasnik objekta koji se trenutno renovira Slobodan Jovanović kaže da mu je pričinjena materijalna šteta u iznosu od najmanje 500 evra.

– Ljudi koji rade pored mog lokala pozvali su me u ponedeljak ujutru da mi kažu kako je staklo polomljeno, a zidovi išarani sprejem. Kada sam došao, imao sam šta da vidim.

Srča na sve strane, rupa u izlogu lokala koji je srećom prazan, a na zidovima sa dve strane objekta ispisane političke poruke.

Piše da je reč o SPS-u, ali ja ne znam ko bi to mogao da radi.

Vrlo je verovatno da su tu štetu načinili članovi stranaka koje će se boriti protiv SPS-a na predstojećim izborima.

Ne znam šta da mislim, samo znam da je ovo divljaštvo nedopustivo i da policija treba da rasvetli slučaj kako se ne bi nekom drugom isti dogodio – kaže Jovanović.

Šef Izbornog štaba SPS u Vranju Branimir Stojančić tvrdi da nema govora da su članovi SPS-a polomili izlog i išarali zidove.

– Tvrdim da to nisu uradili naši članovi. Na kraju krajeva, tu je policija koja će da odradi svoj posao i ukoliko uhvati počinioce videćemo o kome je reč.

Mislim da se radi o političkim neistomišljenicima koji na svaki način žele da unište SPS, pa se služe svim i svačim.

Ovo im neće proći, jer da su naši, zašto bi čoveku lomili staklo, a sa druge strane traže od njega da glasa za SPS. Nema logike – kaže Stojančić.

Policija iz Vranja je izašla u ponedeljak na teren i izvršila uviđaj. Kako je saopšteno u Policijskoj upravi, istraga je u toku.

Aleksandar Aca Stojković

 

             
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: