KAPITULACIJA: Grad ZATVARA ULICE zbog vanpijačne prodaje!!!

Lokalne vesti - Petak 18.09.2015 - 12:44

I pored svih planova i najava sređivanja stanja sa zelenim pijacama u Vranju, Direkcija za izgradnju obavestila je građane da će „zbog povećanog obima prodaje poljoprivrednih proizvoda u sezoni“, praktično uži centar grada biti zatvoren za saobraćaj u pijačne dane.

Pijac kod Bujkovskog mosta širi se kao hidra FOTO OK Radio Pijac kod Bujkovskog mosta širi se kao hidra FOTO OK Radio

Reč je o delovima ulica Cara Dušana, od Sutjeskine do Bujkovskog mosta, i Karađorđeve ulice, od raskrsnice sa ulicom Save Kovačevića do Bujkovskog mosta, 18. i 25. septembra, i to od 06:00 do 21:00 sat.

Pored toga, u nedelju 20. septembra će od 08:00 do 15:00 sati  za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Jovana Hadživasiljevića od raskrsnice sa ulicom Hercegovačkom do ulaza u garažu „Tekija“, zbog najavljene trke u  rolerima.

Ovim rešenjem direkcija je samo ozakonila nezaakonito zauzimmanje gotovo čitavog jezgra Vranja za pprodaju poljoprivrednih proizvoda, koje je uobičajeno u ovo doba godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: