KIDISAO na žene sa nakitom

Lokalne vesti - Sreda 13.04.2016 - 18:16

Protiv za sada anonimnog maloletnika (17) iz Vranja policija je podnela dve krivične prijave zbog toga što je ženama po gradu u prolazu otimao nakit, tako što im ga je kidao sa ruku ili vrata!

Nasilje na ulicama sve učestalije  FOTO Guliver/Getty Images/Thinkstock Nasilje na ulicama sve učestalije FOTO Guliver/Getty Images/Thinkstock

Policijska uprava u Vranju saopštila je da su protiv maloletnika podnete prijave za krivična dela teška krađa na naročito drzak način.

Prema navodima policije, osnovano se sumnja se da je maloletnik 7. aprila ove godine, u Vranju, na hodniku zgrade, sa vrata žene koja tu stanuje pokidao i uzeo zlatnilančić, nakon čega je pobegao.

Takođe, sumnja se da je maloletnik 9. aprila ove godine, na ulici, u Vranju, sa vrata druge žene kidanjem oteo ogrlicu i potom pobegao.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: