KNAUF srpski superbrend

Lokalne vesti - Utorak 14.06.2016 - 10:19

Vranje - Nemačka kompanija Knauf Insulejšn sa sedištem u Surdulici dobitnik je ovogodišnjeg priznanja Superbrands, kao broj jedan korporativni superbrend Srbije.

Direktor Knauf-a Tihomir Civkarovski prima priznanje FOTO piar Direktor Knauf-a Tihomir Civkarovski prima priznanje FOTO piar

Kompanija Knauf proizvodnjom kamene vune, ispunila je tri glavna kriterijuma za dobijanja ovog priznanja, a to su prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost, pouzdanost i odgovorno  poslovanje.

- Uvođenjem napredne ECOSE tehnologije u proizvodnju kamene mineralne vune u fabrici u Surdulici, januara 2016. godine, postali smo vodeći inovator i jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača izolacionog materijala u Srbiji - rekao je generalni direktor kompanije Knauf Insulejšn za Balkan Tihomir Civkaroski i dodao da ova tehnologija predstavlja revoluciju u sferi izolacionih materijala.

Knauf Insulejšn je 2005. godine privatizovao fabriku za proizvodnju kamene mineralne vune u Surdulici, zapošljava 130 ljudi i danas proizvodi preko 40.000 tona ovog izolacionog materijala godišnje.

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: