KNJIGE za Zdravstveni centar

Lokalne vesti - Utorak 07.02.2017 - 13:20

Grupa intelektualaca u Vranju pokrenula je akciju na društvenim mrežama kako bi prikupili knjige za nekoliko odeljenja ovdašnjeg Zdravstvenog centra.

Knjiga višak za pacijente ZC. Foto: S.Tasić/OK Radio Knjiga višak za pacijente ZC. Foto: S.Tasić/OK Radio

Akcija zvanično počinje na Sretenje 15. februara i trajaće do kraja godine, a građani knjige mogu da donesu na nekoliko lokacija u Vranju.

Svi koji žele mogu 15. februara da donesu knjige u Narodni univerzitet, Gimnaziju „Bora Stanković“, ZC i Gradsku upravu.

Biblioteke na odeljenjima Bolnice u Vranju namenjene su isključivo pacijentima, a svi koji su u mogućnosti mogi da donesu od dečijih knjiga do naslova beletristike.

Menadžment ZC - a prihvatio je ideju ove akcije, tako da će prvobitno knjige dobiti dečje odeljenje, hirurgija, ortopedija, ginekologija i otorinolaringologija.

Izdavačke kuće i pojedini pisci najavili su da će podržati akciju, pa tako u nju mogu da se uključe i oni koji žive van Vranja.

Svi koji  žive  van Vranja, a žele da poklone knjige, pošiljku mogu poslati Narodnom univerzitetu na adresu Ulica kneza Miloša broj 26, 17500 Vranje, sa naznakom “Za akciju Knjiga za Zdravstveni centar”.

Dodatne informacije mogu da potraže na FB stranici ove akcije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: