Ko je kriv?

Lokalne vesti - Petak 24.10.2014 - 11:26

Vranje - Predstava „Ko je kriv“ koju je pripremila grupa omladinaca u okviru projekta „Mladost na sceni humanosti“ biće izvedena u utorak 28. oktobra u OKC-u.

glumci predstave -Ko je kriv?- glumci predstave -Ko je kriv?-

Projekat realizuje neformalna grupa „Školarac“, a finanasira  Ministarstvo omladine i sporta preko resurs centra  NVO „Generator“.

Čitavo dešavanje odvija se u okviru kampanje „Mladi su zakon“.

- Cilj kampanje „Mladi su zakon„ ove godine je promovisanje solidarnosti i humanosti kao i međugeneracijska saradnja.

Sav prihod od prodatih karata biće namenjen obnovi Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju, da se ne zaboravi ono što nas je snašlo pre dve godine kada je izgorela zgrada vranjskog teatra.

I posle dve godine mladi ljudi u Vranju misle o kulturi, misle o pozorištu i trude se da pozorišni duh u gradu učine živim - kaže Jelena Marinković, koordinatorka projekta.

Marinkovićeva koja je pokrenula čitavu priču oko neformalne grupe „Školarac“ kaže da je život školske dece poprilično latentan, jer im se svakodnevno  nude učestali sadržaji u redovnoj nastavi i imaju malo prilika da čuju neke dodatne stvari i da te stvari njima budu korisne.

Predstavu „Ko je kriv“ pripremili su bivši i sadašnji učenici Gimnazije „Bora Stanković“ i Ekonomske škole.

Cena ulaznice je 100 dinara.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: