Kod Vranja niče NAPLATNA RAMPA

Lokalne vesti - Subota 21.05.2016 - 09:29

Na ulazu u Vranje sa autoputa Koridora 10 kod Suvog Dola u toku je postavljanje metalne konstrukcije buduće naplatne stanice.

Rampa na ulasku u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio Rampa na ulasku u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio

Prema informacijama iz  “Puteva Srbije”, uslov za početak rada rampe  “Vranje” je instaliranje opreme za naplatu putarine i zapošljavanje novih radnika, kao i izgradnja naplatne stanice na petlji “Bujanovac 1”.

Naplata putarine na naplatnoj stanici “Vranje” mora da otpočne sa radom u istom trenutku kada i naplatna stanica “Bujanovac 1”.

- Postupak za pribavljanje dozvola za izvođenje radova na naplatnoj stanici “Bujanovac 1” je u toku.

Javna nabavka za izvođenje radova na uspostavljanju naplate putarine na naplatnim stanicama “Preševo”, “Vranje” i “Bujanovac 1” je završena.

Za ove radove Institut “Mihailo Pupin” nabaviće opremu za  naplatu putarine, video nadzor i alarmni sistem, kao i izgradnju upravne zgrade na naplatnoj stanici - navodi se u saopštenju “Puteva Srbije”.

Ukupna vrednost ugovorenih radova na naplatnoj stanici “Vranje” je  53,4 miliona dinara bez PDV-a.

Takođe, u postupku je i izmena sistematizacije radnih mesta.

Otpočet je i postupak pribavljanja saglasnosti za prijem novih radnika neophodnih za obavljanje poslova naplate na stanicama u Vranju, Bujanovcu i Preševu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Danijela
08.09.2018. , 08:05
Postovanje....to je jos jedan plus za nova radna mesta...sve pohvale..jel se zna kad ce otprilike da se otvori naplatna rampa...hvalaa