KOJEKUDE, pa na sred ulice!

Lokalne vesti - Petak 12.02.2016 - 10:19

Serijal OK Radija o bezobzirnosti bahatih vozača i njihovom necivilizovanom ponašanju na gradskim saobraćajnicama Vranja se nastavlja ubrzanim tempom.

Parkiranje kao na livadi FOTO amaterski snimak Parkiranje kao na livadi FOTO amaterski snimak

Stalni čitalac OK Portala Z.J. poslao nam je još nekoliko primera kršenja saobraćajnih propisa i ugrožavanja bezbednosti saobraćaja u gradu.

Na slici vidimo automobil kojeg je vlasnik ostavio nasred kolovozne trake u centru grada, u ulici koja nosi ime Karađorđa Petrovića.

„Kojekude“ – bila je uzrečica velikog Vožda, ali to sigurno ne znači da se u ulici koja nosi njegovo ime automobili mogu ostavljati kojekude.

Za to postoje predviđena i označena mesta u gradu, a ovakvo ponašanje predstavlja potencijalnu opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

Podsećamo da je ovo 21. vek i da je prošlo vreme hajdučije i samovolje.


Ili možda nije?

Kada je reč o samovolji, podsećamo i da je u toku akcija „Kako se radi u javnim službama u Vranju“.

Svoje zabeležene primere bahatosti i vozača i zaposlenih u javnim službama nam šaljite na mejl adresu okradio92.8@gmail.com ili putem naše Facebook stranice.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: