Koliko to KOŠTA, Tričkoviću?

Lokalne vesti - Petak 19.08.2016 - 11:41

U bioskopu „Roda Cineplex“ u Beogradu održana je konferencija za novinare povodom početka snimanja filma „Vrati se Zone“, kojoj su u ime Grada Vranja prisustvovali predsednik Skupštine grada Dejan Tričković i većnik za poljoprivredu Aleksandar Janjić.

Vranje je Vranje je "grad prijatelj" filma u nastajanju FOTO vranje.org.rs

Tričković je tom prilikom rekao da film „Vrati se Zone“ ima posebnu draž jer neguje tradiciju, dijalekt juga Srbije, a iznad svega nas, na pomalo šaljiv način, opominje da nikad ne zaboravimo da negujemo prave vrednosti, iskrenu ljubav, porodicu i čast.
 
Ipak, Tričković, ako je verovati zvaničnom gradskom sajtu, tom prilikom nije rekao koliko novca će Grad Vranje uložiti u jednu privatnu filmsku produkciju i šta očekuje od tog ulaganja.

- Duboko verujem u uspeh ovog filma i nadam se da ćemo se, u bliskoj budućnosti, okupiti na novoj konferenciji povodom neke prestižne nagrade koju će film „Vrati se Zone“ sigurno osvojiti.

 U Gradu Vranju ćete uvek imati prijatelja, a mi ćemo se truditi da nesmanjenim žarom dajemo doprinos  unapređenju fimskog stvaralaštva
- rekao je predsednik  Tričković.
 
Na konferenciji su govorili i reditelj filma Jug Radovojević, producent Miroslav  Mitić, kao i deo glumačke ekipe koju čine Brankica Sebastijanović (Zone), Milan Vasić (Mane), Milan Kalinić, Marina Ćosić, Ivan Bekjarev, Marija Stokić, Dragan Vujić Vujke i drugi.

Osim Vranja, „gradovi – prijatelji“ filma su i Niš, Pirot, Valjevo, Surdulica, Novi Pazar, Senta i Beograd. Kako je planirano, filmska ekipa će, nakon Novog Pazara, snimanje nastaviti u Vranju, tokom sledeće nedelje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: