Komemoracija povodom smrti Jagode Đorđević

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.03.2015 - 12:41

Povodom smrti Jagode Đorđević, diplomiranog psihologa, dugogodišnje direktorke Predškolske ustanove “Naše dete" u Vranju u Skupštini grada u ponedeljak je održan komemorativni skup.

Minut ćutanja za Đorđevićevu, foto vranje.org.rs Minut ćutanja za Đorđevićevu, foto vranje.org.rs

Od Đorđevićeve su se oprostili najbliži članovi porodice, suprug Predrag, ćerke Aleksandra i Jelena, sin Petar, gradsko rukovodstvo, kolektiv, prijatelji i partijske kolege iz SPS-a.

Đorđevićeva je preminula  posle duge i teške bolesti u Vranju u 56. godini.

Od Đorđevićeve se najpre oprostio gradonačelnik Zoran Antić.

- Šta reći u času velikog bola zbog nenadoknadivog gubitka i za porodicu I za sve nas koji smo imali čast da poznajemo Jagodu?

Jagoda Đorđević je bila žena osobenog stila, tiha i stabilna, odmerena,  drugar i prijatelj… Razumela je svakodnevne ljudske probleme i uvek bila spremna  da ponudi najbolje moguće rešenje – kazao je gradonačelnik.

Ispred kolektiva Predškolske ustanove od Đorđevićeve se oprostila Vesna Terzić iz Predškolske ustanove ,”Naše dete".

 - Ona je bila lavica - sinonim pravog borca - njena želja za životom rušila je sve što su drugima bile nepremostive prepreke, inspirisala i osnaživala je sve koji smo je poznavali - da se nadmudrujemo u igri zvanoj život.

Bila je prvi psiholog u Predškolskoj ustanovi od 1. septembra 1994.godine i od samog početka svog rada otvorenost i emotivnost bojili su njenu prirodu i činila svaku komunikaciju sponatnom i veoma otvorenom.

Kao stručni saradnik radi od 2008.godine, a od septembra iste godine nalazi se na čelu ustanove.

Ugradila je sve što je znala i umela, na poboljšanju uslova za boravak i povećanju obuhvata dece -  istakla je Vesna Terzić.

Jagoda Đorđević biće sahranjena  u ponedeljak u 15 sati na Šapranačkom groblju u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: