KOMRAD: Kontejneri su propisno OGRAĐENI

Lokalne vesti - Petak 20.10.2017 - 14:57

Nela Cvetković, izvršna direktorka „Komrada“ iz Vranja, navodi da su kontejneri u Zlatokopu koji smetaju tamošnjim meštanima, propisno ograđeni po nalogu gradskog Sekreterijata za urbanizam.

Sporni kontejneri u Zlatokopu FOTO: JP Sporni kontejneri u Zlatokopu FOTO: JP "Komrad"

Cvetkovićeva je reagovala na tekst objavljen na portalu OK Radija pod nazivom “Ograđeno ili ne, đubre je đubre” u kojem se naš čitalac Stojadin Mitrović žali da nije uslišen zahtev njega i njegovih komšija da se kontejneri izmeste.

Mitrović navodi da su tri posude za smeće smeštene tačno ispred njegove kuće i da se dvorištem šire delovi otpada i neprijatan miris.

U svom reagovanju Nela Cvetković kaže da su fotografije objavljene uz tekst stare i da datiraju pre ograđivanja.

- Prema rešenju o urbanističkim uslovima, ta lokacija je adekvatna za postavljanje kontejnera, što je potvrdio i gradski Sekreterijat za urbanizam.

Nakon što je Mitrović uputio pritužbe ministarstvu, mi smo u skladu sa preporukom Sekreterijata pre četrdesetak dana kontejnere ogradili, što dokazuju naše fotografije snimljene danas (petak)
– kaže direktorka.

Ona dodaje i da postavljanje žičane ograde nije prošlo bez problema.

- Prilikom postavljanja ograde oko tih kontejnera naši radnici su imali neprijatnosti pošto im je nekoliko ljudi iz sela pretilo batinama – kaže Cvetkovićeva.

Prema njenim rečima, kontejneri se redovno prazne, svu su ispravni, a meštanima savetuje da prilikom ubacivanja smeća poklopce spuštaju, kako ne bi dolazilo do raznošenja otpada.  

Mitrović, pak, nema namere da odustane od pokušaja da nadležne privoli da kontejnere izmeste sa tog prostora i najavljuje žalbe republičkim institucijama i sudsku tužbu, kao krajnji korak.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: