KONAČNO: Izbori u SNS-u do 25. jula

Lokalne vesti - Nedelja 21.06.2015 - 23:02

Povereništvo Srpske napredne stranke u Vranju dobilo je saglasnost iz vrha partije za raspisivanje stranačkih izbora na lokalu.

Sa skuppa ispred prostorija SNS-a FOTO: A. Stojković Sa skuppa ispred prostorija SNS-a FOTO: A. Stojković

Do 25. jula izbori moraju biti okončani, a tom prilikom će biti izabrani predsednik Gradskog odbora, potpredsednici i ostali organi u skladu sa Statutom SNS.

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Dragan Stevanović Boske rekao je na stranačkom skupu održanom u nedelju ispred prostorija Povereništva da će nesebičnu i nedvosmislenu podršku na predstojećim izborima za predsednika GrO dati povereniku Slaviši Bulatoviću.

– Ovo okupljanje je prvi korak ka konačnoj pobedi u Vranju. Sve što smo radili u poslednjih godinu i po dana dobilo je sada svoju krunu.

Konačno krunisanje biće 25. jula i to će biti zapravo paljenje motora do pobede. Svi zajedno ćemo učiniti sve da konačno vlast u Vranju preuzme Srpska napredna stranka.

Ja sve članove molim da pokažu jedinstvo i da 25. jula dobijemo potvrdu svega onoga što smo do sada radili. Poverenik Slaviša Bulatović će imati moju punu, nesebični i nedvosmislenu podršku – rekao je Stevanović.

On je dodao da nakon izbora „distonantnih tonova na relaciji Vranje – Beograd više neće biti“.

Kako je rekao, naprednjaci su mnogo toga uradili, ali uvek mogu više i bolje.

– Menjaćemo se, a onda ćemo imati prava da skrećemo pažnju onima koji greše i koji ne rade u skladu sa pravilima stranke.

Premijer od nas očekuje da budemo predani i da vredno radimo kao što je to bio slučaj i do sada – rekao je Boske pred stotinak okupljenih članova Srpske napredne stranke u Vranju.

Poverenik SNS Slaviša Bulatović kazao je da će se truditi da opravda poverenje šefa stranke i premijera Aleksandra Vučića i neposrednog šefa Dragana Stevanovića.

– Dobićemo odbor kakav članovi, predsednik stranke i građani Vranja zaslužuju. Dobijanjem saglasnosti stavili smo svima do znanja da smo napravili još jedan korak i da idemo samo napred.

Nakon stranačkih izbora načinićemo drugi korak, a to je već na narednim lokalnim izborima kada konačno SPS izbacimo iz lokalne vlasti – rekao je Bulatović.  

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: