KONAČNO: Počinje komunalni program!

Lokalne vesti - Petak 15.08.2014 - 12:12

Posle više od godinu dana borbe sa administracijom, Direkcija za izgradnju Vranja najavila je da od ponedeljka počinje realizaciiju komunalnog proograma za 2014. godinu.

Direktor Stojković (u sredini) i njegovi zamenici Direktor Stojković (u sredini) i njegovi zamenici

Posle više raspisivanja i obaranja tendera, slobodnih pogodbi i drugih načina da se dođe do potpisivanja ugovora sa izvođačima, direktor Direkcije Dragan Stojković najavio je da su svi problemi rešeni, te da će komunalni program vredan ukupno oko 143 miliona dinara krenuti da se realizuje čim pre.

- Ovo je bila jedna od najtežih godina za nas. Vodili smo tešku borbu sa vremenom i birokratijom.

Molim građane da imaju strpljenje kada se radi u njihovoj blizini, jer svi poslovi imaju svoju dinamiku - rekao je Stojković.

Sve u svemu, za rehablitaciju i izgradnju ulica planirana je potrošnj od 81,2 miliona, a radove će izvoditi preševska firma “Saba Belča”.

Za “izgradnju vodovodne mreže”, posle odustajanja najboljeg ponuđača, potpisan je ugovor sa “Vodovodom” kao prvim sledećim, za nešto više od 11 miliona dinara.

Ono što se stručno  zove “izgradnja fekalne infrastrukture”, poznatije kao kanalizacija, koštaće grad 19,25 miliona dinara, a radove će izvoditi ili “Milenijum tim” iz Beograda ili “Vodovod”, kako se dogovori u slobodnoj prodaji, jer je “Telekomunikacija” odustala i od ovog projekta.

Za krpljenje udarnih rupa biće potrošeno oko 13,3 miliona dinara, a taj posao će raditi “Saba Belča”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: