KONAČNO rade semafori kod Alfe!

Lokalne vesti - Sreda 25.05.2016 - 11:47

Semafori na raskrsnici kod „Alfe“ i kod O.Š. „Radoje Domanović“ u Vranju popravljeni su i opremljeni savremenim uređajima koji omogućavaju signaliziranje kvara na mobilnom telefonu ili računaru.

Semafori opremljeni modernim uređajima. Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock Semafori opremljeni modernim uređajima. Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Prema rečima Stanka Ljubića, referenta za saobraćaj u  vranjskoj Direkciji,  reč je o zameni glavnog uređaja na semaforu.

- To je ista oprema na semaforima koja je postavljena prošle godine na raskrsnici kod autobuske i kod škole „Radoje Domanović“.

Cilj je da ti uređaji mogu da se umreže, i da iz kancelarije pratimo da li svi semafori rade ili ne, kao i o kakvom je kvaru reč
- pojašnjava Ljubić.

Radove na zameni uređaja na semaforima obavila  je firma „Beoelektro“ iz Beograda.

Ukupna vrednost postavljanja nove opreme na semaforima je 289.000 dinara.

Takođe, na semaforu kod škole „Radoje Domanović“ isti takav uređaj, koji je postavljen prošle godine, bio je u kvaru, pa je i on popravljen u okviru ovih radova Direkcije.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: