KONAČNO: Šetalište dobilo i kante za smeće

Lokalne vesti - Sreda 10.08.2016 - 10:47

Gradsko šetalište u Vranju konačno je celom dužinom dobilo kante za smeće, čime se privodi kraju postavljanje mobilijara u centralnoj pešačkoj zoni.

Ostala samo još fontana: detalj sa šetališta FOTO D. Ristić/OK Radio Ostala samo još fontana: detalj sa šetališta FOTO D. Ristić/OK Radio

Nakon ulične rasvete i klupa za sedenje, kompletno šetalište je dobilo i kante za smeće, čime će biti, valja nadati se, poboljšana higijena u centralnoj gradskoj žili kucavici.

Kante za smeće su postavljene u donjem delu šetališta, između Robne kuće i zgrade Direkcije.

One su drugačijeg oblika i veće zapremine od onih koje su ranije montirane u gornjem delu šetališta.

Do potpunog završetka gradskog šetališta ostalo je da se pusti u rad fontana na platou kod Robne kuće i stepenište kod „Komercijalne banke“.

- Fontana je faktički završena i puštena je u probni rad, tako da se može smatrati završenom, jer je proba pokazala da sve funkcioniše – kaže direktor vranjske Direkcije Saša Sentić.

Stepenište kod „Komercijalne banke“ je ostalo nedovršeno zbog ugovornih nesuglasica.

- Taj deo na šetalištu nije predviđen ugovorom, kako su mi rekli predstavnici izvođača radova, „Saba Belča“.

Tako da ću morati da proučim ugovor i da se sastanem sa izvođačem, pa ćemo onda donetu odluku šta ćemo sa tim delom.

Rokovi za završetak radova su probijeni, ali nisu krivi samo izvođači radova, već i Direkcija, koja nije na vreme plaćala izvođenje radova
– kaže Sentić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: