KONAČNO: Sređivanje semafora kod ALFE

Lokalne vesti - Sreda 18.05.2016 - 09:41

Popravka, sređivanje i provera semafora u Vranju trenutno je jedan od glavnih zadataka Direkcije za izgradnju, čija je operativna služba u saradnji sa nadležnim firmama već na terenu i pregledava svu vertikalnu signalizaciju u gradu.

Semafori kao glavni saobraćajni problem: Slede inovacije FOTO S. Tasić/OK Radio Semafori kao glavni saobraćajni problem: Slede inovacije FOTO S. Tasić/OK Radio

Direktor Direkcije Dragan Stojković kaže da nadležne službe redovno obilaze semafore i rade ono što se smatra hitnom popravkom.

- To je najčešće zamena  osigurača i popravka pregorelih sijalica.

Pored toga dogovorili smo sa firmom „D.O.O Elektro“ iz Beograda, da nam semafor kod „Alfe“ uredi u smislu unapređenja sistema.

Takve sisteme unapređenja rada postavili smo prošle godine na semaforima kod glavne Autobuske i „Domanović“ škole - kaže Stojković.

On pojašnjava da se radi o unapređenju rada semafora i detaljima koje građani na prvi pogled ni ne primećuju.

-  Cilj je da se omogući da Direkcija iz kancelarije nadgleda rad semafora i da se na računarima i mobilnim telefonima signalizira kvar na semaforu.

Biće tu nekih novina oko trepćućeg svetla koje upozorava da se gasi zeleno, kao i detalja koji se odnose na osobe sa invaliditetom - navodi Stojković.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: