KONKURS: 15 miliona za SAMO DVE USTANOVE

Lokalne vesti - Petak 06.01.2017 - 10:08

Grad Vranje raspisao je javni poziv za finansiranje usluga u oblasti socijalne zaštite za 2017. godinu.

Grad raspisao prvi konkurs u 2017. FOTO D. Ristić/OK Radio Grad raspisao prvi konkurs u 2017. FOTO D. Ristić/OK Radio

Prema navodima nadležnih, cilj je unapređenje i podsticanje novih pristupa u realizaciji socijalne politike i posebna briga i zaštita korisnika usluga.
 
Za finansiranje ili sufinansiranje uspostavljenih ili pokretanje novih usluga socijalne zaštite iz budžeta grada je obezbeđeno 15,3 miliona dinara.
 
Prema navodima veoma kratkog i na momente nejasnog konkursa navode se samo četiri ciljne grupe na koje se odnose buduće aktivnosti:  deca, mladi i porodicaosobe sa invaliditetom, deca sa smetnjama u razvoju i stara lica.

Prema tekstu konkursa na njega se mogu javiti samo ustanove socijalne zaštite, kojih je u Vranju dve, Centar za socijalni rad i Centar za pružanje usluga lokalne socijalne zaštite.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva, a period za realizaciju do 31. decembra 2017. godine.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: